tisdag 12 augusti 2008

Tisdag kväll

Bio med Linda på sergel, och det var ju fler som tänkte som oss..

Aja whatever, Mamma mia var iaf helt efter förväntan, lite kul bara att Linda inte hade fattat att det var en musikal fören efter.. King iaf! Man tror ju aldrig att man ska få se själva föredetta James Bond stå och smöra och sjunga, hela biosalongen ljöd i ett stort garv!

Sen vart det lite fika på Alberts och satt bara och snacka massa:) Huur bra som helst.

Väl hemma hos Linda kommer hon på att hon tappat bort en ring vilket leder till att vi börjar leta igenom hela lägenheten sisådär kl 0030.. Sen vart det Djävulen bär Prada ;P Helt sjukt men jag har inte sett den, king!

Och sen var det ju det här med sömnproblemen.. Kan ju inte somna själv.. Hel jobbigt! Vilket ledde till att vi snackade och skrattade till ungefär halv 4 på morgonen då jag fiiiinaly somnade. Mycket trevlig kväll.
Vi har smidigt planer, t ex nästa år ska vi bli brunhåriga och åka buss genom baltländerna, luffa fast på buss, åka dit vi känner för. Lääär ju inte vara många som gjort det menar jag ;) Sen blire fjällen en vecka, röjja sönder i backen och på afterskin.. Problemet är att alla medresenärer faktiskt kan åka, så det blir väl störtlopp den här ggn med, alla tiders!
Sen vill vi på kryssning också, hur bra som helst!
Aja, nu blire chilla lite och sen ut och springa lite kanske? Känner mig rätt ambitiös idag!! =D

Xoxo

Inga kommentarer: